Μουσικές και τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου

Go to content

Main menu

Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω

Δισκογραφία

2007

Με τραγούδια ζωγραφίζω
και με χρώμα τραγουδώ
γίνομαι ανθός κι ανθίζω

Βεατρίκη  Κάντζολα-Σαμπατάκου

Τραγούδια του ήλιου και του φεγγαριού, σε ένα μουσικό βιβλίο, με εικονογράφηση από τον ζωγράφο Χρήστο Κεχαγιόγλου, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου και σπουδαίων ερμηνευτών: Διονύσης Σαββόπουλος, Βαγγέλης Γερμανός, Τάσος Αποστόλου, Ηλίας Λιούγκος, Ειρήνη Δερέμπεη, Άννα Καραγεωργιάδου, Νίτσα Κουρτίδου. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν η Βεατρίκη  Κάντζολα-Σαμπατάκου, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, η Τατιάνα Ζωγράφου, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και η Αργυρώ Κοκορέλη.

Ξεχωρίζει το νανούρισμα που τραγουδάει ο Διονύσης Σαββόπουλος (πολλοί μίλησαν για την πιο τρυφερή στιγμή στη μεγάλη δισκογραφική πορεία του σπουδαίου τραγουδοποιού), η ερμηνεία του Βαγγέλη Γερμανού στο τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στο δίσκο και τρία οργανικά κομμάτια που επιβεβαιώνουν την πεποίθηση της Τατιάνας Ζωγράφου ότι «δεν υπάρχουν σύνορα ανάμεσα στη μουσική για παιδιά και στη μουσική για ενήλικες.
Η μουσική είναι ένα».

Με το «Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω» η Τατιάνα Ζωγράφου, ξαναφέρνει στο παιδικό τραγούδι μια διαφορετική (και καθόλου πρόχειρη ή εύκολη ή παιδιάστικη) αισθητική πρόταση, που αγγίζει τις παιδικές ψυχές και αφυπνίζει την παιδικότητα όλων μας. Το cd κυκλοφορεί από το Μελωδικό Καράβι. Την ενορχήστρωση έκανε ο Βαγγέλης Ζωγράφος.

Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω
Νάνι το μωρό μου, στίχοι: Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου, μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου, ερμηνεία: Διονύσης Σαββόπουλος, Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω (2007)
Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω, στίχοι: Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου, μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου<br />ερμηνεία: Βαγγέλης Γερμανός, Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω (2007)
Τεχνική Υποστήριξη & Σχεδιασμός Ιστοσελίδων www.e-constant.gr
Back to content | Back to main menu