Μίλτος Λογιάδης

«Στη σημερινή κοινωνική και πολιτιστική πραγματικότητα, αυτός ο δίσκος αποτελεί ελπίδα και παρηγοριά ότι υπάρχουν άνθρωποι που ονειρεύονται και που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο και που έχουν ευαισθησίες και θέλουν να επικοινωνήσουν με τους συνανθρώπους τους, με αυτά τα όνειρα και αυτές τις ευαισθησίες. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Τατιάνα Ζωγράφου…. Μέσα από αυτή της την δουλειά προσπαθεί να εξωραίσει την πραγματικότητα, να δώσει μουσκή στο όνειρο και να ξυπνήσει την παιδικότητα και την ευαισθησία που όλοι έχουμε μέσα μας.

Με άφθονο λυρισμό αλλά και με διάθεση παιχνιδιού αγγίζει τους όμορφους στίχους που έγραψαν η Βεατρίκη Κάτζολα Σαμπατάκου, ο Βασίλης Δ. Αναγνωστόπουλος, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, η Αργυρώ Κοκκορέλη και η ίδια. Θεωρώ πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο, στη σημερινή ξύλινη και ματεριαλιστική πραγματικότητα, να υπάρχουν άνθρωποι σαν την Τατιάνα, που βλέπουν τη ζωή με άλλο μάτι και που υπηρετούν την τέχνη τους με τιμιότητα χωρίς να μιμούνται και να προσπαθούν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι οι ίδιοι.

«Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω» λοιπόν Τατιάνα και σου εύχομαι να μην μεγαλώσεις ποτέ και να μας μαγεύεις πάντοτε με τα τραγούδια σου και να μας ταξιδεύεις».

Πηγή φωτογραφίας: oanagnostis.gr

Ο μαέστρος της Ορχήστρας των Χρωμάτων Μίλτος Λογιάδης, παρουσιάζοντας το «Δεν βιάζομαι να μεγαλώσω», στον Ιανό, τον Νοέμβριο του 2007.